Strona Główna
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  StatystykiStatystyki Rejestracja  Zaloguj  Album

Poprzedni temat «» Następny temat
Sprawa z pocztą.
Autor Wiadomość
ChesterJoint 
Otwórz mi drzwi ;x

Wysłany: 2010-07-26, 11:24   Sprawa z pocztą.

Witam.
Pisze w sprawie kumpla, który pojechał kawałek drogi na wakacje i mam problem a mianowicie ciężko tam, żeby zdobyć jakiś temat. I właśnie chciałem zapytać (on nie ma dostępu do neta więc nie ma jak tu pisać) czy wysłanie czegoś pocztą dobrze spakowanego może być przypałowe? Jeśli tak to możecie polecić jakiś inny motyw na wysłanie tego :) . Myślałem o daniu paczki kierowcy autobusu z jakimiś duperelami i gdzieś tam byłby sobie upragniony temat no ale to drogi interes, bo trzeba by coś do paczki wsadzić dla zmyłki i kierowcy dać trochę do ręki żeby ktoś to sobie na dworcu odebrał. Najtańszym wyjściem była by poczta, ale nie wiem właśnie czy może to być przypałowe ;] .

#pavelkudlaty 
ARMIA KONOPNA

Ostrzeżeń:
 1/2/3
Wysłany: 2010-07-26, 13:58   

Boże jaki pomysł !!! człowieku myśl !!! :szczena:

Kurtz

Wysłany: 2010-07-26, 14:41   

pavelkudlaty, nie bardzo rozumiem o czym mowisz, co w tym glupiego?

ChesterJoint, o ile nie bedzie jebalo zielskiem to raczej przejdzie, w UE nie mozna od tak sobie grzebac w przesylkach, trzeba miec bardzo powazne podejrzenia co do zawartosci.
Niczym kwiaty na śmietniku

#pavelkudlaty 
ARMIA KONOPNA

Ostrzeżeń:
 1/2/3
Wysłany: 2010-07-27, 08:21   

Kurtz Ja Ci powiem tyle wiem ze znalezienie takiej paczki jest jak "szukanie igły w stogu siana " lecz nie oszukujmy się w Polsce jak i w innych krajach UE mają na nasze nieszczęście takie sprzęty że aż strach się bać ... Ja na miejscu ChesterJointbym tego nie robił ... gdyby było to takie łatwe to już dawno i Każdy by tak robił

Kurtz

Wysłany: 2010-07-27, 09:32   

pavelkudlaty, a skad wiesz, ze nie robi? :roll: od wielu lat wysylanie baki poczta jest na porzadku dziennym, wielokrotnie o tym slyszalem. Z tymi sprzetami to moze nie przesadzaj, kontroluja paczki wyrywkowo i to tylko te ktore lataja miedzy krajami czlonkowskimi.
Niczym kwiaty na śmietniku

ChesterJoint 
Otwórz mi drzwi ;x

Wysłany: 2010-07-27, 12:12   

Dzięki za pomoc może to nie będzie taki zły pomysł i mam nadzieję, że wypali bo kumpel w potrzebie jest troche ;) . Myślę, że dobrze zapakowane w jakiejś głupocie plus coś co wytłumi trochę zapach przejdzie, Kurtz trochę mnie uspokoiłeś z tym, że taka sprawa nie wygląda tak tragicznie jak myślałem.
Pozdrawiam

krzychu2707 

Wysłany: 2010-07-27, 12:40   

Też się kiedyś nosiłem z takim zamiarem :) Ziomek ma dobry koperek w dobrej cenie tylko, że 200 km ode mnie :/

Muszę spróbować z poczta polska :D
Jak świata nie zdobędę,chociaż sobie zapalę. ;P

ChesterJoint 
Otwórz mi drzwi ;x

Wysłany: 2010-07-27, 13:07   

Kontaktowałem się z kumplem, że może nie będzie potrzeby wysyłania mu tematu bo lepiej już sobie radzi i może będzie umiał coś tam ogarnąć, ale jakby ktoś próbował coś wysyłać gdzieś to wpiszcie w temacie czy to była poczta nasza czy moze jakiś kurier czy inny sposób i jak to pakowaliście bo sam zaczynam być ciekawy, jak by można tak sobie poradzić czasem z dostawą i próbować MJ z innych regionów Polski, gdzie też jest trochę znajomych i może pomoże to też innym ^^.
Pozdrawiam. ;]

RaT

Wysłany: 2010-07-27, 15:55   

Ja na pakunek polecam Ci malutki słoiczek ( kiedyś były próbki koncentratu podajże w takich małych słoiczkach ... ) do środka wrzucasz w powiedzmy 2 pakietach to co najważniejsze i zapodajesz resztę słoika pieprzu zamykasz dokładnie i myślę ze nie ma opcji żeby cokolwiek było czuć ;) Próbuj testuj ;) Pozdro!

adiaxe94 
PlaaaaZaAaa

Wysłany: 2010-07-31, 22:45   

nie żadne słoiczki po prostu musi być duża paczka i to musi być zapakowane dobrze pare razy w różne rzeczy , byłem na obozie kumplom się skończyło , ziomek im normalnie pocztą dychę wysłał tylko musi być dobrze zapakowana , kto ci pocztą będzie słoik wysyłał heheh

Odpowiedz do tematu