Strona Główna
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  StatystykiStatystyki Rejestracja  Zaloguj  Album

Poprzedni temat «» Następny temat
wpadkaaa;/
Autor Wiadomość
mejp 
mejp

Wysłany: 2010-07-23, 16:12   wpadkaaa;/

Witam was pewnego chujowego jak sie okazało teraz :/ ziomek chcial 1g palenia wiec zalatwilem mu u innego goscia i ja z nim poszedłem do tego typa:/ (on znał nas dwóch) po paru dniach okazało sie ze pizneli tamtego typa on wysprzęglił mni ze ja mu kogos przyprowadziłem nonstop sciemniałem ze to nie prawd apo paru ciosach w ryj i w brzuch sciemnilem ze to typ z innego miasta ze go spotkałem na pkp nie wierzyli mi i wjebali mnie na dołek z rana jak wstałem było juz podane imie i nazwisko tego goscia co sprzedał weed (tamten jednak se przypomnial nazwisko) wiec mnie zapytali czy sie przyznaje wiec coz przynałem sie i tak nie było ensu mam wiec teraz pytanie czy zachowałem sie jak frajer?? bo wg mnie nie mialem innego wyjscia:/

parisobandito 

Wysłany: 2010-07-23, 16:37   

Skoro i tak mieli jego nazwisko od tego goscia to wydaje mi sie że nie mozesz miec do siebie pretensji nie chciałeś nic powiedzieć i dobrze ale po co robić sobie jeszcze wieksze klopoty jeżeli i tak wiedzieli kto to

Nikomu krzywdy nie robimy tym że kruszymy a o tym że to zakazane ciągle złyszymy

3maj sie ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;]

krzychu2707 

Wysłany: 2010-07-23, 16:54   

Mogłeś dalej utrzymywać to co powiedziałeś wczesniej o kolesiu z pkp.

A ogólnie rzecz biorąc trzeba się było do niczego nie przyznawać. Szczególnie po wpierdolu :)

3m sie :D
Jak świata nie zdobędę,chociaż sobie zapalę. ;P

mejp 
mejp

Wysłany: 2010-07-23, 17:06   

No ale jaki był sens jesli on opowiedział wszystko z detalami??

krzychu2707 

Wysłany: 2010-07-24, 10:37   

Taki sens, że się tym troche wjebał. Bo za udzielanie Marii tez masz paragraf, a on się do tego przyznał :) a słowa dilasa to nie wyrocznia i nie muszą być prawdą. Jeśli byłoby tak, że ktoś coś na Ciebie wyjebie z ucha to masz od razu przejebane to chyba byłoby coś nie tak. Jakiś dowód musi być. Conajmniej dwóch świadków, którzy potwierdzą jego słowa. Dlatego lepiej jak się jape trzyma krótko :)
Jak świata nie zdobędę,chociaż sobie zapalę. ;P

Sokol 

Wysłany: 2010-08-01, 23:24   

http://www.youtube.com/watch?v=1kHUIQHW2qk

andre1994 
Otwórz umysł

Wysłany: 2010-08-02, 23:24   

Sokół nie wiem po co to robisz, udzielasz się i właściwie w niczym nie pomagasz. Nabijasz posty? Bo co zmienia to że dałeś link do żałosnego utworu żałosnej grupy ,,Firma" albo podsunąłeś Al_bundiemu jakże cenną radę że jeżeli chce kupować koszulke to niech kupuje ??

Sokol 

Wysłany: 2010-08-03, 16:16   

andre1994 napisał/a:
Sokół nie wiem po co to robisz, udzielasz się i właściwie w niczym nie pomagasz. Nabijasz posty? Bo co zmienia to że dałeś link do żałosnego utworu żałosnej grupy ,,Firma" albo podsunąłeś Al_bundiemu jakże cenną radę że jeżeli chce kupować koszulke to niech kupuje ??

Zawsze wiedziałem, że będziesz świetnym detektywem

Odpowiedz do tematu