|
wpadkaaa;/ |
| Autor |
Wiadomość |
mejp
mejp
|
Wysłany: 2010-07-23, 16:12 wpadkaaa;/
|
|
|
Witam was pewnego chujowego jak sie okazało teraz ziomek chcial 1g palenia wiec zalatwilem mu u innego goscia i ja z nim poszedłem do tego typa:/ (on znał nas dwóch) po paru dniach okazało sie ze pizneli tamtego typa on wysprzęglił mni ze ja mu kogos przyprowadziłem nonstop sciemniałem ze to nie prawd apo paru ciosach w ryj i w brzuch sciemnilem ze to typ z innego miasta ze go spotkałem na pkp nie wierzyli mi i wjebali mnie na dołek z rana jak wstałem było juz podane imie i nazwisko tego goscia co sprzedał weed (tamten jednak se przypomnial nazwisko) wiec mnie zapytali czy sie przyznaje wiec coz przynałem sie i tak nie było ensu mam wiec teraz pytanie czy zachowałem sie jak frajer?? bo wg mnie nie mialem innego wyjscia:/ |
|
|
|
 |
parisobandito
|
Wysłany: 2010-07-23, 16:37
|
|
|
Skoro i tak mieli jego nazwisko od tego goscia to wydaje mi sie że nie mozesz miec do siebie pretensji nie chciałeś nic powiedzieć i dobrze ale po co robić sobie jeszcze wieksze klopoty jeżeli i tak wiedzieli kto to
Nikomu krzywdy nie robimy tym że kruszymy a o tym że to zakazane ciągle złyszymy
3maj sie |
|
|
|
 |
krzychu2707

|
Wysłany: 2010-07-23, 16:54
|
|
|
Mogłeś dalej utrzymywać to co powiedziałeś wczesniej o kolesiu z pkp.
A ogólnie rzecz biorąc trzeba się było do niczego nie przyznawać. Szczególnie po wpierdolu
3m sie |
_________________ Jeśli pić to z umiarem, jeśli palić to opór.
Poczuj luz tu na oku, dla wszystkich rasta pokój.
Prawo zbojkotuj, wywieś zieloną flagę.
Jak świata nie zdobędę,chociaż sobie zapalę. |
|
|
|
 |
mejp
mejp
|
Wysłany: 2010-07-23, 17:06
|
|
|
| No ale jaki był sens jesli on opowiedział wszystko z detalami?? |
|
|
|
 |
krzychu2707

|
Wysłany: 2010-07-24, 10:37
|
|
|
Taki sens, że się tym troche wjebał. Bo za udzielanie Marii tez masz paragraf, a on się do tego przyznał a słowa dilasa to nie wyrocznia i nie muszą być prawdą. Jeśli byłoby tak, że ktoś coś na Ciebie wyjebie z ucha to masz od razu przejebane to chyba byłoby coś nie tak. Jakiś dowód musi być. Conajmniej dwóch świadków, którzy potwierdzą jego słowa. Dlatego lepiej jak się jape trzyma krótko |
_________________ Jeśli pić to z umiarem, jeśli palić to opór.
Poczuj luz tu na oku, dla wszystkich rasta pokój.
Prawo zbojkotuj, wywieś zieloną flagę.
Jak świata nie zdobędę,chociaż sobie zapalę. |
|
|
|
 |
Sokol
|
|
|
|
 |
andre1994
Otwórz umysł

|
Wysłany: 2010-08-02, 23:24
|
|
|
| Sokół nie wiem po co to robisz, udzielasz się i właściwie w niczym nie pomagasz. Nabijasz posty? Bo co zmienia to że dałeś link do żałosnego utworu żałosnej grupy ,,Firma" albo podsunąłeś Al_bundiemu jakże cenną radę że jeżeli chce kupować koszulke to niech kupuje ?? |
_________________ (...)Jaka tam ceremonia, marzy mi się hodowla, by Mari była dobra, zdrowa bez szampona(...)
 |
|
|
|
 |
Sokol
|
Wysłany: 2010-08-03, 16:16
|
|
|
| andre1994 napisał/a: | | Sokół nie wiem po co to robisz, udzielasz się i właściwie w niczym nie pomagasz. Nabijasz posty? Bo co zmienia to że dałeś link do żałosnego utworu żałosnej grupy ,,Firma" albo podsunąłeś Al_bundiemu jakże cenną radę że jeżeli chce kupować koszulke to niech kupuje ?? |
Zawsze wiedziałem, że będziesz świetnym detektywem |
|
|
|
 |
|
|