Przesunięty przez: J A 2010-07-08, 15:06 |
Marsz Wyzwolenia Konopi Kraków 2010 - Podsumowanie |
| Autor |
Wiadomość |
LewyGrower
Wojewoda Małopolski

|
Wysłany: 2010-06-13, 11:48 Marsz Wyzwolenia Konopi Kraków 2010 - Podsumowanie
|
|
|
Na początku chciałbym złożyć podziękowania osobom, bez pomocy których nie poradził bym sobie z organizacją tego marszu:
Gota – Za przywiezienie megafonu, wsparcie duchowe i za samą obecność bo przecież wiemy ile masz na głowie i jak ważne sprawy załatwiasz w całej Polsce.
śVIRUS – za dostarczenie gadżetów, gazet, plakatów, ulotek, i za trzeźwe myślenie którym nas kierowałeś.
SUM – Za gazety, pestki dla uczestników marszu i pomoc przy „krzykaczce”.
GroszekTHC – Za przywiezienie gazet i pomoc przy „krzykaczce”.
K@rol – Za grupę facebook.
Remus - za pomoc w roznoszeniu ulotek i ogólne wsparcie akcji.
MikuS - za pomoc w roznoszeniu ulotek, klejeniu plakatów i ogólne wsparcie akcji.
Mat! - za pomoc w roznoszeniu ulotek, klejeniu plakatów i ogólne wsparcie akcji.
Oraz dla wszystkich którzy nie znaleźli się powyżej ale wsparli nas jak mogli i czym mogli (na przykład tak jak jeden z krakowskich studentów wsparł mnie pyszną kajzerką w autobusie )
Podziękowania też dla tych którzy przyjechali z poza granic Krakowa a nawet z Warszawy, Katowic, Wrocławia, Opola, Zakopanego, Tarnowa, Kielc, Łodzi i z całej polski …
I dla wszystkich którzy wzięli udział w marszu za pozytywną energie którą wnieśliście tego dnia do Krakowa.
Tego, czego najbardziej brakowało w tym roku, to nagłośnienie (muzyka). Niestety ale przez 2 tyg. nie za bardzo da załatwić się lawetę, wzmacniacze, głośniki i pozwolenia na przejazd lawety przez płytę rynku.
Anty-manifestacji NOP’u pozwólcie, że nie skomentuje xD
Teraz do przygotowania następnego marszu mamy aż rok. Obiecuje, że za rok będzie dużo więcej propagandy, gadżetów i może uda nam się do Krakowa ściągnąć jakiś wykonawców aby zagrali na naszym Marszu.
Teraz czekam na reportaże mediów i artykuły żeby zobaczyć co o nas będą pisać
Jeszcze raz dzięki za wielką energie którą „pchnęliście” do przodu ten marsz !
Grupa facebook MWKK 2011: http://www.facebook.com/e...133987366614465
Do zobaczenia w 2011 !
|
|
 |
adiaxe94
PlaaaaZaAaa
|
Wysłany: 2010-06-13, 13:18
|
|
|
hehe śmiesznie było , SUM łączy się z Krakowem hahahah ten kto to widział to będzie wiedział ocb a tak ogólnie jest może więcej filmów albo zdjęć bo na yt sa tylko 2-3 filmiki po 20-40 sek |
|
|
|
 |
SUM

|
Wysłany: 2010-06-13, 15:35
|
|
|
| materiały wrzucac materiały , połączenie hehe pierwsze mnie z serwera wyrzuciło heheh |
_________________ KANABIS ARMY BHANG! BHANG !YEBNIE lepiej niz HEAVY TANK
 |
|
|
|
 |
2em
|
Wysłany: 2010-06-13, 15:40
|
|
|
jeśli ktoś ma profil na gronie - w mojej gronowej galerii jest trochę fotek z krakowskiego marszu. łatwo znaleźć poprzez grono LEGALIZE GRASS,użytkownik: marzenA. zapraszam. |
|
|
|
 |
adiaxe94
PlaaaaZaAaa
|
Wysłany: 2010-06-13, 16:45
|
|
|
oO widzę że sumik już w domu jak podróż , my wczoraj siedzieliśmy jeszcze z 30 min w McDonaldzie i rozkmina żeby iść do wiejskich żeby nas zawieźli na osiedle ale nie mogliśmy ich znaleźć spotkaliśmy takiego chlopka co ognia chciał i powiedział że jeździ nocny na biezanow tylko na jakiś innym przystanku co był ja już cały zmoczony ale dobrze było o 1:30 mieliśmy autobus i ziomeczek poszedł do kumpla spać do poloneza ja poszedłem do domu zanim mi otworzyli ( zapomniałem kluczy ) to z 20 min dzwoniłem domofonem o 2:30 ale i tak za rok będzie lepiej |
|
|
|
 |
SUM

|
Wysłany: 2010-06-13, 16:58
|
|
|
ja to szedłem z zamkniętymi oczami 0) , to dobrze że dotarliscie jakoś ja też lekko nie miałem dziwne że nie zapspałem bo cały czas komara dawałem czy to pociąd czy autobus.
Dziękuję wszystkim za pomoc w połączeniu z krakowem i za dobre słowa otuchy tudzież Remusowi i reszcie z wodę za cukrem i grochowi za "reanimacje".
PS.Po Marszu Wyzwolenia Konopi Armia konopna odpoczywa - chillout ,) było mega |
 |
|
|
|
 |
LewyGrower
Wojewoda Małopolski

|
|
|
|
 |
Giluś
|
Wysłany: 2010-06-13, 22:51
|
|
|
Było ciekawie ^^ . Mam pytanie dotyczące pestek, są coś warte, czy to jakas samosiejka była ? |
|
|
|
 |
adiaxe94
PlaaaaZaAaa
|
Wysłany: 2010-06-13, 23:56
|
|
|
Sumie a o mnie nie wspomnisz wiesz ja nie wypominam haha ale dorzuciłem ci troszkę na bilet tam jeszcze ponad 2zl zostało to poszliśmy kupić precelki tam u tej babki na głównym to dostaliśmy 3 w cenie 2 ( trochę suche ) |
|
|
|
 |
Remus

|
Wysłany: 2010-06-14, 00:56
|
|
|
Hej 2em a dasz radę przynajmniej kilka wrzucić na forum?
To też pamiątka by była tutaj utrwalona
Pozdr dla pieska .
Hehe Sum ja miałem od ciebie tą koszulkę kupić byś miał jak wrócić, ale jak cię zmiotło to zapomniałem o tym, dobrze że dotarłeś do domu . |
|
|
|
 |
SUM

|
Wysłany: 2010-06-14, 09:03
|
|
|
adiaxe94, sorry pamiętałem ale nie znałem twojej ksywy-tzn że ty to adiaxe94,
Giluś, bez obrazy ale pestki to kross White Window x Masakiera siejka F45 kilogram - 7,50 na targu
Remus, no tak tak myślał groszek że zapomniałeś a my się nie dogadali to niech ci się nosi a kiedyś jak spotakmy się na bębnach pograc to postawisz 2 piwa i bedzie git!? |
 |
|
|
|
 |
2em
|
|
|
|
 |